BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νόστιμη σούπα που μας προστατεύει από το κρυολόγημα!!!


Οι σούπες είναι από τα πιο υγιεινά και μαμαδίστικα φαγητά, αρκετά νόστιμες και γευστικές είναι το ιδανικό φαγητό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και φυσικά όταν έχουμε κρυώσει συμβάλλει στην ενυδάτωση και την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού μας. 
Η συνταγή για σούπα που θα δούμε σήμερα, αποτελείται από πολύ ισχυρά συστατικά όπως σκόρδο, τζίντζερ, κρεμμύδι και μαύρο πιπέρι, υλικά που σίγουρα είναι αποτελεσματικά και βοηθούν στην ενίσχυση ολόκληρου του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Εύκολη συνταγή, νόστιμη και ελαφριά σούπα, κατάλληλη για κάθε περίσταση και επίσης αρκετά χρήσιμη για όσους πάσχουν από κρυολόγημα και γρίπη, λόγω των συστατικών και των βοτάνων που περιέχει συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση.

Η σούπα του χειμώνα

Θα χρειαστείτε: 

1 – 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
2 – 3 σκελίδες σκόρδο
1/4 κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1 μεγάλο ματσάκι δεντρολίβανο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φύλλα σέλινο

Διαδικασία:

  1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με 3 λίτρα νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. 
  2. Μόλις το μείγμα αρχίζει να βράζει χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και το αφήνουμε να σιγοβράζει για μια ώρα ακόμη. 
  3. Μόλις είμαστε έτοιμοι, σουρώνουμε τη σούπα διαχωρίζουμε το υγρό από τα λαχανικά. 
  4. Τα οποία και τοποθετούμε στο μίξερ για να τα πολτοποιήσουμε, μόλις είμαστε έτοιμοι τα ανακατεύουμε με το υγρό και η σούπας (ελαφριά ομολογουμένως), είναι έτοιμη προς κατανάλωση.

Καλή όρεξη!


Πηγή: votanonkipos.gr


Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget