Υλικά
Εκτέλεση
- 2 στήθη φιλέτο κοτόπουλου, ανοιγμένα (250 γρ το καθένα)
- 4 sticks Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (50-60 γρ)
- 5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
- 1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη με ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με το βασιλικό.
- Στρώνουμε στην άκρη του κάθε φιλέτου τη λιαστή ντομάτα και τα πιέζουμε με το χέρι ώστε να κολλήσουν τα υλικά στο φιλέτο.
- Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ρολάρουμε σφιχτά το κάθε φιλέτο, ράβοντας τις άκρες του με οδοντογλυφίδες (κόβουμε τις άκρες από τις οδοντογλυφίδες εάν περισσεύουν).
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
- Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε τα φιλέτα απ’όλες τις πλευρές. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά περίπου.
- Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες, κόβουμε λοξά τα φιλέτα και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.
Πηγή : minervahorio.gr
Δημοσίευση σχολίου