Υλικά
- ½ κιλό μπακαλιάρο φιλέτο
- 1 μέτριο κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 8 φέτες ψωμί του τοστ τριμμένο στο μπλέντερ σε ψίχουλα
- 1 αυγό
- ½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
- Αλάτι, πιπέρι
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τον μπακαλιάρο για 10 λεπτά, τον αφήνουμε να κρυώσει και τον σπάμε με το χέρι μας σε πολύ μικρά κομματάκια.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ώστε να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
- Ζυμώνουμε σε μπιφτέκια μέτριου μεγέθους και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσουν από τη μια μεριά.
- Τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και μόλις ροδίσουν και από εκεί είναι έτοιμα.
Δημοσίευση σχολίου