Υλικά
- 2 φλιτζάνια τριμμένο λάχανο
- ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί γραβιέρα
- ½ φλιτζάνι σταφίδες
- ½ φλιτζάνι φιστίκια
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το λάχανο, το τυρί, τις σταφίδες και τα φιστίκια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι και το αλάτι. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δημοσίευση σχολίου