BIO OLYMPUS

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μπουρανί

Υλικά


  • 400 γρ μοσχαρίσιος κιμάς (χοντροκομμένος)
  • 2 ματσάκια σέσκουλα πλυμένα, στραγγισμένα, ψιλοκομμένα
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κ.τ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 300 γρ γιαούρτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο
  • 1 κ.τ.σ. Ξίδι λευκό ΤΟΠ
  • 1 κ.τ.γ. καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ξανθύνει, προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε για 3 λεπτά. 
  2. Προσθέτουμε το σέσκουλο μαζί με νερό, μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά. 
  3. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. 
  4. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την πάπρικα και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε πιάτα. 
  5. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, τον άνηθο και το ξίδι. 
  6. Τα ανακατεύουμε και περιχύνουμε στα πιάτα.


Πηγή : minervahorio.gr
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget