- 400 γρ μοσχαρίσιος κιμάς (χοντροκομμένος)
- 2 ματσάκια σέσκουλα πλυμένα, στραγγισμένα, ψιλοκομμένα
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κ.τ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό
- Αλάτι-πιπέρι
- 300 γρ γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο
- 1 κ.τ.σ. Ξίδι λευκό ΤΟΠ
- 1 κ.τ.γ. καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ξανθύνει, προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε για 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το σέσκουλο μαζί με νερό, μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά.
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
- Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την πάπρικα και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε πιάτα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, τον άνηθο και το ξίδι.
- Τα ανακατεύουμε και περιχύνουμε στα πιάτα.
Δημοσίευση σχολίου