BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ρεβίθάδα με λουκάνικο

[wide]


Υλικά


  • 300 γρ. Ρεβύθια (μουλιασμένα για 12 ώρες)
  • 200 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο
  • 1 καρότο
  • ½ κρεμμύδι ξερό
  • 1 κλωνάρι σέλερι
  • 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
  • 600 ml ζωμός κρέατος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τα ρεβίθια από την προηγούμενη σε νερό και τα μουλιάζουμε για τουλάχιστον 12 ώρες. 
  • Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό, τα βράζουμε για 30 λεπτά κ τα σουρώνουμε. 
  • Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι, προσθέτουμε τα ρεβύθια, το ζωμό, αλάτι, πιπέρι και το δεντρολίβανο. 
  • Βάζουμε τηn κατσαρόλα στο φούρνο κ μαγειρεύουμε στους 180C για 45 λεπτά. 
  • Κόβουμε το λουκάνικο σε τέσσερα ίσα μέρη διαγώνια κ σωτάρουμε σ’ ένα τηγάνι. 
  • Σερβίρουμε τα ρεβίθια στο πιάτο, προσθέτουμε το λουκάνικο και ανακατεύουμε.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget