Υλικά Συνταγής
- 6 αυγά
- 3 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κολοκύθια ψιλοκομμένα
- 2 πατάτες βρασμένες ψιλοκομμένες
- αλάτι
- πιπέρι ντοματοσαλάτα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3΄-4΄ να μαραθούν. Ρίχνουμε μέσα το ζαμπόν. Εν τω μεταξύ, χτυπάμε τα αυγά με σύρμα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
2. Ψήνουμε την ομελέτα σε σιγανή φωτιά για 5΄. Την αναποδογυρίζουμε προσεχτικά με καπάκι και με τη βοήθεια σπάτουλας. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5΄ακόμη. Σερβίρουμε με ντοματοσαλάτα.
argiro
Δημοσίευση σχολίου